За нас

Началото бе поставено през 2016 когато за пръв път ни се наложи да използваме течен тор УАН (UAN) и се оказа, че няма подходящи дюзи, които да използваме. Започнахме да внасяме апликатори от BFS Англия, а в последствие разширихме портфолиото и към всякакви продукти свързани с пръскането на полски култури.

 

Основният ни фокус е предлагенето на решения, които са изпитани при нас в практиката и решават редица проблеми с разпрашаване (drift) на  капките при наличие на вятър. Максимално доброто покритие и разпределение на работния разтвор върху културите е от критична важност за постигане на желаните добиви и това е наша основна цел при подобора на продуктите, които предлагаме.  

 

Друг важен аспект от нашата работа е стремежът ни към подобряване на ефективността на пръскането, а именно съкращаване на времето за зареждане на пръскачките. Поради тази причина предлагаме гама от американски и немски високо дебитни трансферни помпи за вода и УАН. 

 

За информация относно новини и начини на приложение на различни продукти и технологии, погледнете статиите в нашия БЛОГ и ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ (FAQ)