BFS AutoStreamer за течен тор UAN

  • Марка: BFS

AutoStreamer от BFS е абсолютният връх в сегмента апликатори за течен тор. Основното му предимство пред останалите продукти е, че нормата на приложение се променя директно от дисплея на пръскачката. Това е! Няма дискове за въртене, няма калибровъчни парички за смяна! Просто променяте нормата от дисплея на пръскачката. 

 

Това също така е единственият апликатор, който е специфично проектиран да работи с променливи норми на приложение на продукта (VRA). Независимо от скоростта, независимо от нормата, просто работи и то в диапазони от 10 до 80 литра/дка. 

 

Патентованият дизайн с индивидуални гумени клапанчета, позволява четворно увеличение на дебита с двойно увеличение на налягането. Огромният диапазон на дебита при малко изменение на работното налягане е тайната, която се крие зад способността му да работи без необходимост от калибровъчни отвори. 

 

Това е единственият апликатор със сменяема капачка за захващане, което позволява много по-икономически изгодно предложение в случай, че апликатора се счупи в следствие на съприкосновение с препятствие. Просто сменяте капачката и си продължавате работата. 

 

69,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Цена с включен ДДС: 69,00 лв.
Моля, изберете: