STS-80 противоветрова дюза с 80° ъгъл на разпръскване

  • Марка: BFS

STS-80 на BFS е противоветрова дюза с въздушна индукция и стеснен ъгъл на факела - 80 градуса вместо стандартните 110 градуса. 

 

Използването на дюзи с 80 градусов ъгъл на метлата е наложително, когато дюзодържачите на пръскачката са разположени на 25 или 33см, вместо на стандартните 50см отстояние един от друг. Това позволява работа с по-ниска височина на стрелата за да се постигне двойното презастъпване между съседни дюзи, което е абсолютно необходимо за равномерно покрите при пръскане. В допълнение, движението с по-ниска височина на стрелата, допълнително намалява и дрифта на работния разтвор. 

 

Стесненият ъгъл на пръскане на дюзата създава по-малко на брой фини капки по краищата на метлата в сравнение с дюза с ъгъл на пръскане от 110 градуса. В следствие на това, 80 градусовата дюза има и по-малък дрифт от 110 градусова дюза. Резултатът от комбинирането на движение с по-ниска стрела и въздушната индукция на противоетровата дюза е изключително ниско ниво на отвяване на работния разтвор дори и при ветровити условия. 

 

Таблица за приложение на STS-80

12,60 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Цена с включен ДДС: 12,60 лв.
Моля, изберете: