BFS Dribble Bar апликатор за течен тор УАН (UAN)

  • Марка: BFS

BFS Дрибъл бар е първият в света апликатор за течен тор, работещ с абсолютно вертикални струи на приложение. Това позволява напълно равномерно покритие, независимо на каква височина е щангата на пръскачката. Равномерността на покритието не се влияе от заклащане на щангата, което неминуемо води до "зебра" или "черга" ефект при всички останали типове дюзи (3 или 5 струйни).

Ниското работно налягане и големите вертикални отвори, позволяват формирането на дебели струи без разпрашаване и предотвратяват нежелани пригори по растенията.

Апликаторът за течен тор е снабден с 11 калибровъчни отвора, които лесно се настройват чрез въртящ се диск. Това  позволява изключително широк диапазон на приложение на продукта, елиминирайки необходимостта от поддържане на набор от дюзи и/или калибровъчни парички за тях. 

Кукичките в краищата на апликатора се използват за захващане на един апликатор към друг, посредством гумени ластичета. По този начин апликаторите се държат изпънати в редица и не се завъртат при евентуално съприкосновение с препятствие. 

Dribble_Bar_Chart_Yellow.pdf
45,60 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Цена с включен ДДС: 45,60 лв.
Моля, изберете: