BFS PulZar противоветрова дюза за PWM (ШИМ)

  • Марка: BFS

PulZar е противоветрова дюза с над 75% намаление на дрифта

 

Това е единствената противоветрова дюза подходяща за пръскачки използващи системи с широчинно импулсна модулация (PWM). Сертифицирана е по LERAP 3 до 4 звезди. 

 

PWM позволява на модерните пръскачки да поддържат постоянно налягане на всяка дюза, независимо от скоростта на движение. Това се постига чрез пулсиране (отваряне/затваряне) на мини плунжер в тялото на дюзодържача, посредством соленоид. Честотата на пулсациите е постоянна, но дължината им е променлива и се нарича Duty Cycle - (DC). В зависимост колко процента от времето дюзата е в отворено положение (примерно 75%), толкова е и капацитетът на пропускливост на дюзата, съответно и количеството работен разтвор преминал през нея. 

 

Това позволява да се осъществят редица функции с дюзите, които са невъзможни при друг режим на работа. Като: компенсация при завой, широк диапазон на скорост на движение на пръскачката при постоянно налягане и индивидуално изключване на дюзите по стрелата.  

Единственият недостатък на тази система е невъзможността да се използват дюзи с въздушна индукция, а това представлява сериозен недостатък при пръскане в сравнително ветровито време. 

 

BFS са решили този проблем чрез серията противоветрови дюзи PulZar, които са сертифицирани за работа с PWM при над 75% редукция на дрифта

 

9,48 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Цена с включен ДДС: 9,48 лв.
Моля, изберете: